fredag 20 februari 2009

UPPLEVELSEN: Jag pratade i telefon med min mamma som är i Malmö över helgen. Hon hade roliga saker att berätta om en hund med rosa garderob. Hon pratade om annat med. Det var trevligt. De verkar ha det trevligt. Det var roligt att höra att de har det så bra.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Dis och tack för förtroendet!

Jag gillar Ziggys konst skarpt och skall genast sätta i alla fall Kola i hårdträning. Det kanske funkar med Dumle med. Har Ruby några dolda talanger?

Kram, Marie.

Lisa sa...

Tja...har hon det så är de väl dolda! Jag har inte lyckats lära henne något trix, förutom att hon kommer när jag lockar. Dom tänker väldigt olika dom där två. Ziggy har jättelätt för att lära men här fullkomligt oförmögen att räkna ut saker på egen hand - ex att man kan hålla tassen på körsbärstomater man vill äta så rullar de inte iväg - det tog honom över ett år innan han kom på. Ruby räknade ut det där med tassen på typ 2 minuter. Jag har andra liknande historier med. Hon är också mycket akyggare än Ziggy vilket försvårar inlärningen något... Du såg kanske på filmen att hon inte riktigt vågade fram till oss...

Jag ser framemot filmen med Kola!