torsdag 22 april 2010

En aprildag 2010 i bilder.

En aprildag i början på tiotalet såg ut så här för en viss bloggande studentska.Det hela började framför datorn. Jag läste om vulkanen och kollade bloggar, drack kaffe, åt smörgås och lyssnade på Melissa Horn. Sen sökte jag böcker om frikyrkorörelsen i DISA.Vid tiotiden cyklade jag till Carolina och lånade nämnda böcker. Det snöade.Men i trädgårdarna blommar det blått. Hur ser det ut i Rektorsvillans trädgård?Efter att jag läst i böckerna och tränat återvände jag till Anundsgatan och blev återigen sittande framför datorn. Mera Melissa Horn. Havregrynsgröt till lunch. Mejl och telefonsamtal och planering och läsning och lite facebookchatt.Efter en snabb tur på stan mötte jag Moses på tåget. Det är fint att möta någon på tåget. Men ännu finare att bli mött av någon på tåget. En gång trodde jag nästan att Helena mötte mig på tåget. Men hon vinkade bara av en annan. Det var ändå fint.
Jag hittar förresten inte längre på Uppsalas centralstation. Allt är omkastat och nytt och avstängt. Men se, jag är i tid och här kommer tåget!


Vi cyklar hem till Moses i regnet. Äter spagetti.Naturligtvis spenderar vi resten av kvällen med att pyssla lite med silvervingar. På fredag är det teolog-gasque. Det kan bli katastrofalt. Eller urkul.Hos Moses slutar man dagen med att dricka Earl Grey och äta After Eight. Det passar mig. Vi kollar lite i Moses dagböcker och minns andra vårar. Om en och en halv vecka är det Valborgsmässoafton. Och ute är marken alldelens vit.

1 kommentar:

Marie sa...

En härlig dag. :-)