måndag 15 mars 2010

Finns det mjölk då?

"Det vore ju fint om man hamnade på en öde ö och faktiskt dog av svält, och inte av en elchock när man försökte bygga nån sorts kaffe-maskin."

7 kommentarer:

Annapanna sa...

Bwahahaha....! Ja, det vore ju onekligen fint. Som det är nu så vet vi att de flesta skulle avlida antingen av 1) elchocker såsom relaterats i ditt inlägg, alternativt (om man mot förmodan överlever steg 1) 2) någon slags olycka (drunkning, stampad av gnu, et c) i samband med hysterisk jakt på mjölk.

Lisa sa...

Jag tänker ändå att ett kort lidande är ett fint lidande!

Jojeanontottote sa...

Jag tycker att det är fint att ni förstår hur allvarligt det här problemet är. Den ständigt hotande faran att råka hamna på en öde ö är den primära anledningen till att överväga att sluta vara beroend av kaffe

Lisa sa...

Jag har funderat idag på varför denna imaginära öde ön alltid ligger på sydliga breddgrader. Rent logiskt borde ju vi ha större chans att hamna på en obebodd kobbe någonstans i Östersjön. Kan man leva på tallbarr och småsten? Kan man koka kaffe på tallbarr och småsten? Det är det som är den stora frågan.

Jojeanontottote sa...

Där slog du huvudet på spiken. Var är Bengt Alsterlind när man behöver honom?

Lisa sa...

Haha!
Han lever gott på tallbarr på en kobbe kanske!

Förresten,kan man mjölka en säl?

Håkan sa...

Bäst som det är så hamnar du på " lilla sverige" men då kan du vada iland. Värre vore det om du skulle bli strandsatt på " Skötan " för då blir det lite längre att simma