måndag 13 april 2009

Nämen, tjena cykeln!

Vet ni vad det här är?
Det är min cykel som blev stulen i augusti. Nu bor den tydligen granne med Olle och Fia. Jag antar att det iallafall är bättre än att den simmar med fiskarna i Fyrisån.

Vad göra åt detta? Jag kan ju inte gärna sno tillbaka den. (Eller?)

7 kommentarer:

Markattan sa...

Nej för tusan, gå till polisen och anmäl det. Om du tar tillbaka den kallas det egenmäktigt förfarande och det är straffbart att ägna sig åt. Har du anmält cykeln stulen så finns det möjligheter att få igen den, annars är det nog rätt rökt.

Markattan

Lisa sa...

Jag har gjort just det Markattan. Anmält stölden till polisen när den inträffade och nu har jag mejlat dem och meddelat att jag hittat cykeln. Jag tvivlar dock att jag får igen den då jag inte hade ram-nummret.

Karro sa...

Hände samma för mig nr jag bodde i Skellefteå, att jag blev av med cykeln och sen hittade vi den. Moder och fader ringde polisen och de kom och mötte upp dem och tog med sig cykeln, sen så fick den stå på polisstationen ett tag och vänta. Hade de som snott cykeln hört av sig och anmält den stulen hade de fått tillbaka den dock, men det gjorde de inte och jag fick min cykel. Men det kanske bara är poliser i skellefteå som rycker ut på cykellarm...hmm..

Henrik sa...

Ta cykeln! Vem anmäler en stulen cykel stulen? Just det! :)

lillebror sa...

Men, ser man på. Din lila cykel. Jag minns när den blev stulen. Det var en rolig dag. Vi hade varit på Gröna Lund och matat älgar. Sen när vi kom tillbaka till tågstationen hade båda våras cyklar blivit stulna. Och jag som hade kämpat säkert en hel timme under sommaren med att skruva loss det gamla styret och sedan tillbaka ett nytt.

aurora sa...

Det var ju sjukt, mendu, jag tycker du ska stjäla tillbaka den!!! fast ska du sno tillbaka alla cyklas som blivit snodda kan du snart starta cykelbutik ju, du har inte haft tur med cykeln...

Lisa sa...

Lillebror: det var faktiskt på SKANSEN älgarna bodde! Men tack för att du jobbade så hårt med min cykel.
Aurora: Jag hoppas verkligen inte att alla mina stulna cyklar ska komma tillbaka nu. Då blir det väldigt fullt här hemma!