söndag 19 april 2009

Taxpromenaden.

Fina vännen Gabbi känner alla. Barn och biskopar. Hotellägare och hundar. Bland andra känner hon två taxar. En är lite dum och glad och den andra har väldigt stora ögonbryn. Idag gick vi på promenad med taxarna, fast taxarna trodde, iallafall till en början, att det var de som gick på promenad med oss.

   

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Mitt i prick! Du är kul! :D Det blev fina bilder! :-) "Hon som känner alla..." T.ex. så känner hon en jättefin vän som heter Lisa. :-)
/Gab

Helena sa...

Jag tror att taxarna hade rätt när de trodde att de var ute och gick med er! Det är väldigt bestämda små djur =)

Håkan sa...

Nästa gång du är ute med taxarna så ta och byt ut den som är mest jaktsugen mot Ziggy så tar vi med den hem i juni tillsammans med Ruby

Djurlösa Fia sa...

Jag vill också klappa söta hundar...eller katter är ännu mer ok.

Taxägaren sa...

Här byts inte ut några jakthundar mot Ziggy... Vilka fina bilder, vad exakt matar ni dom med? ;-) ps Tack för hjälpen!!!

Anonym sa...

Jag håller med taxägaren, inga taxar ska åka till Västerbotten! De ska på sin höjd till Jämtland! ;-)

Och du, taxägaren, vi matade dem med korv, revbenspjäll och grisöron... Så du vet, ifall de var mätta idag... :-) Nej då, det var några hundkexsmulor som jag hittade i min ficka (hänger ofta med min briardkille som har sin matsäck i min vänsta ficka)som fick duga som lockbete för att de skulle stå stilla en halv sekund.

Det var en jättemysig promenad! Tack Lisa och tack Taxägaren för lånet.:-)/Gab