tisdag 14 april 2009

Optiker-Anki


Optiker-Ankis och min realtion började när jag tappade mina glasögon i badrumsgolvet för några år sedan. Glasen trillade ut och gick sönder. Anledningen till att glasen kunde trilla ut och gå sönder var att jag tidigare hade gått in en betongpelare – glasögonen först – så bågen sprack. Blind och desperat famlade jag mig in till första bästa optiker.  Jaa… det kunde ju ta ungefär två veckor innan jag fick glasögonen fick jag veta. Jag famlade vidare och hamnade hos Optiker-Anki. Hon kunde fixa nya brillor åt mig redan samma vecka, och så gav hon mig några förpackningar endagslinser som jag kunde använda tills brillorna kom.

De nya glasögonen gick ett tragiskt öde till mötes. Jag somnade på dem. En annan gång ramlade skalmen lös – Anki reklamerade och fixade nya. Inom några dagar. Optiker-Anki böjer och trixar, skruvar och fixar när glasögonen inte riktigt gör som jag vill. Hon är väldans bra.

Nu måste jag ha nya glasögon igen. De gamla är hela men repiga och för svaga. Anki hjälper mig att hitta nya bågar. Just nu står valet mellan dessa två:

Den ena bågen kostar 1950:- och den andra 3500:-. Priset på de färdiga glasögonen blir 4225:- och 5000:-. Optiker-Anki tycker nämligen att man kan få rabatt om man köper unika bågar.   

   

Vilka tycker du bäst om bloggen? Vad tycker ni?

6 kommentarer:

Isak sa...

Jag lägger min röst på de lite mer rektangulära bågarna. Ser lite mer proffsigt ut :)

Lisa sa...

Nu har jag lite nya bilder också... var så missnöjd med en av de gamla... (ursäkta uppdateringen)

Fia sa...

jag gillade nog de som är på den högra av de två bilderna som är brevid varandra och där det verkar stå nåt i det vänstra glaset. Snygga!

Lisa sa...

Åh, Fia, jag som just höll på att fixa med bilderna. Säg igen? De översta är och den stora bilden är desamma, de i mitten är de mer rektangulära.

Marie sa...

Jag gillar de rektangulära bäst.

PS. Nu har jag kommit på hur man skriver kommentar!!! :-D DS.

Anonym sa...

jag vill också rösta!
de i mitten!


alltså mitten av ansiktet..;)
/Ida